Rabu, 23 Disember 2015

WhatsApp Pengguna

Pokok Ambra kena penyakit, 
dauh luruh 
tinggal batang
setelah sembur ezigrow
daun hijau lebat
terus berbuah lebat


Poko Kelapa dah lama tak berbuah.
Sembur Ezigrow pada 
akar, batang dan celah2 daun tempat  tumbuh bunga
berbuah sangat lebat

Perbezaan antara
Pokok Sawi dengan EziGrow
dan 
Pokok Sawi tanpa EziGrow

Yang guna EziGrow Hijau Subur dan Gemok

Original From

Pengedar Di perlukan Seluruh Malaysia
Hasmadi 019 4551036

Rabu, 16 Disember 2015

Sawah Padi Tanjung Piandang

Testimonial ni saya pinjam dari dealer lain....

Saya highlight POINT2 yang menarik mengenai PADI yang menggunakan EZIGROW

Salam semua....malam tadi lepas maghrib kami sekeluarga shoot ke Tanjung Piandang....hantaq baja...BAJA EZIGROW, Hai O punya....Makngah order 12 tong....





Alhamdulillah dengaq cerita dia...padi dia padi biasa aje...
8 relong je bendang 
( org utara kata...perkataan lain ialah sawah , sama aje maknanya...bunyi je lain...) 
menjadi-jadi...
Bayangkan, dengan 8 relong...bole dapat 22 tan padi...22 tan tu makna RM 22 000.00
Banyak tu. Syukurlah rezeki....berkat zakat dan sedekah...
yg itu utamanya...baja EZIGROW , baja2 lain dan racun adalah asbab aje...
Rezeki semua dari Allah Taala.
Maksu pulak...bendang dia tak sampai 3 relong pun...
tapi boleh dapat sampai 8 tan padi....
Tula...sape yang mak ayah dia ada bendang atau sawah atau kelapa sawit atau apa2 kebun...
jomla try baja ni...dia merangkap sebagai Multivitamin.
Ala...mcm kita la...kalo makan vitamin, badan rasa sihat dan kuat....tak ke gitu...haaaa....
Baja ni tak ler mahal sangat....dalam RM157 sebotol untuk 4 liter...isshhhh...
kalo dah dapat RM 22000.00 semusim...
berbaloi-baloi la kalo kita beli baja ezigrow ni...pakai dia pun jimat....
Pokok padi jadi lebih sihat...batang dan daun lagi keras dan lebar...al maklum...dapat vitamin yg cukup...

Pengedar Seluruh Malaysia Di Perlukan
Bantulah Petani KITA

Hasmadi 019 4551036

Original LINK

Ahad, 15 November 2015

Baja Foliar TERBAIK



Baja FOLIAR 
EZIGROW

 Ezigrow merupakan baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika 
supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman. 
 Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang
 termasuklah
 mineral, 
asid humik, 
asid amino 
dan lain-lain lagi. 
Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting 
untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, 
mengawal pembentukan buah 
dan meningkatkan hasil tanaman. 
Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan 
pada peringkat pembungaan dan pembuahan 
untuk tanaman seperti 
padi, 
tanaman berjangka panjang, 
bunga-bungaan, 
buah-buahan 
dan sayur-sayuran.

Untuk DETAIL BOLEH KLIK


Pengedar Di Perlukan Seluruh Malaysia
Hubungi Madi 019 455 1036 (Hotline)